برگه مجری ذیصلاح

برگه مجری ذیصلاح – قیمت برگه مجری ذیصلاح در 1402

برگه مجری، برگه مهندس مجری، برگه مجری ذیصلاح، قیمت برگه مجری، فروش برگه مجری برای همکاری با مهندسین، گزارش پایان یافتن اجرای پروژه بر اساس قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، همگی جزو مواردی هستند که شاید تابحال یکبار شنیده باشید.

برگه مجری چیست؟ برگه مجری ذیصلاح چیست ؟

هر فرد حقیقی و حقوقی دارای صلاحیت محدود و مشخصی می باشد که این صلاحیت در هنگام عقد قرارداد توسط نظام مهندسی تایید میگردد.

ثبت این تعهد توسط فرم مخصوصی که از طرف نظام مهندس مشخص شده ثبت میگردد.

برگه مجری ذیصلاح

مجری کیست؟

مهندس مجری در واقع اجرا کننده صفر تا صد ساختمان می باشد. قانون مهندس مجری در سال 1374 تصویب گردید. بر اساس قانون اجرای ساختمان فقط توسط مجری قابل صلاحیت انجام باید گردد. ولی با توجه به عدم رعایت قانون و سلیقه ای اجرا کردن هر استان به طور کامل اجرایی نگردیده است.

در تهران در حال حاضر برای کارهای  بالای 1500 متر که نیاز به شناسنامه فنی دارد و توسط نظام ناظر معرفی نمیگردد تا مجری گذاشته شود بنابر این تمام مالکان مجبور به گذاشتن مجری می باشند و برای کارهای زیر 1500متر طبق قانون باید مجری گذاشته شود ولی هیچ ارگان قانونی مالک را مجبور به این کار نمیکند. مسئولیت گذاشت مجری را به عهده ناظرین گذاشتند. طبق امار حدودا 10درصد کار های بالای 1500 متر مجری ندارند و کار های کوچک بیش از 90درصد فاقد مجری ذی الصلاح می باشند.

در مقایسه نسبی تهران با دگر شهرستان ها کمترین میزان مجری در داخل تهران گذاشته میشود و باعث کاهش کیفیت ساختمان در این شهر میگردد به طور مثال قیمت برگه مجری ساختمان در استان کرمان حدودا 15 برابر استان تهران می باشد. در صورتی که بیشتری قیمت اپارتمان در کرمان حدود 30 تا 40 میلیون می باشد و بیشترین قیمت اپارتمان  در تهران حدود 200 میلیون می باشد و تنها در موقع زلزله این عیب بزرگ مشخص خواهد شد.

برگه مجری چیست ؟
برای انجام هر پروژه ساختمانی به مجری ذی‌صلاح نیاز است تا عملیات ساختمانی را انجام دهد در واقع برای یک عملیات ساختمانی کارفرما شخصی را به عنوان مجری پروژه معرفی می‌کند مجری پروژه باید با توجه به سقف و متراژ پروژه باید دارای صلاحیت فوق باشد مجری حقوقی پایه ۳ می‌تواند ۶ سقف کار مجری بردارد در ۶ کار و تا ۱۰ هزار متر ظرفیت مجری پایه ۲ می‌تواند ۱۰ سقف کار تا ۹۰۰۰ متر و در ۵ کار مجری بردارد و شرکت پایه یک 14.000 متر در 20 سقف و 7 کار در تعریف مجری می‌توان گفت مجری شخصی حقیقی یا حقوقی می‌باشد که وظیفه اجرای ساختمان را بر عهده می‌گیرد مجری یکی از نمایندگان کارفرما در محل پروژه می‌باشد همین موارد اختیارات و مسئولیت‌های بسیاری را برای مجری به ارمغان می‌آورد مثلاً مجری باید تمام مسئولیت پروژه را قبول نماید در صورت اشتباهات فنی از نظر قانونی مجری پروژه باید پاسخگو باشد مجری پروژه مسئولیت‌های مختلفی را دارد و حین اجرای پروژه باید این مسئولیت‌ها تقسیم بندی شود اولین کاری که مجری باید انجام دهد نصب تابلو مشخصات اصلی پروژه است از جمله مشخصات متراژ کار تعداد طبقه و مهندسین ناظر این تابلو باید در اندازه مشخصی باشد که از طرف شهرداری و نظام مهندسی اعلام شده باشد قبل از اجرای ساختمان مجری موظف است بیمه تضمین کیفیت و بیمه حوادث با کلوزهای کامل را از طرف بیمه مربوطه تهیه نماید دفتر مهندسی باید مهندس مجری ساختمانی که اجرای عملیات ساختمانی را انجام می دهد را به نظام مهندسی به عنوان سرپرست کارگاه معرفی نماید مهم‌ترین کاری که مجری ذی صلاح در زمان شروع انجام می‌دهد تهیه برگه تعهد و ثبت آن در نظام می‌باشد در واقع برگه مجری به معنی قراردادی است که میان کارفرما و مجری ساختمان بسته می‌شود طی این قرارداد مجری مسئولیت و اختیارات بالایی پیدا می‌کند برای اینکه تهیه این برگه ساده‌تر باشد قراردادهای مجری معمولاً در تهران به صورت سالیانه می‌باشد و در صورتی که بعد از اتمام یک ساله قرارداد طرفین به توافق برسند می‌توانند قرارداد خود را تمدید کنند در صورتی که طرفین به توافق نرسند مجری باید یک ماه قبل از پایان قرارداد به صورت ابلاغ قضایی به مالک اطلاع دهد و بعد از آن می‌تواند رسید ابلاغ خود را در سامانه نظام مهندسی در کارتابل شرکت بارگذاری نماید تا نظام اقدام به خروج کار بعد از اتمام قرارداد نماید شرکت مجری می‌تواند کار دیگری بردارد
این مجموعه سعی دارد جهت همکاری بیشتر با مالکین به بهترین قیمت‌های مجری در خدمت مالکین محترم باشد و لذا جهت از اطلاع قیمت ها با ما تماس بگیرید(09122443691)
قراردادهای مجری در تهران به دو صورت پیمان مدیریت و مدیریت فنی اجرایی می‌باشد در قرارداد پیمان مدیریت پروژه صفر تا صد کامل به مجری تحویل داده می‌شود و بعد از اتمام عملیات تحویل مالک می‌گردد در این قرارداد معمولاً هزینه مجری به صورت درصدی از هزینه ساخت می‌باشد که بسته به نوع پروژه معمولاً بین ۵ تا ۱۵ درصد هزینه ساخت می‌باشد ضمناً در این پروسه کلیه عملیات ساختمانی بر عهده ی مجری می‌باشد که معمولاً به دو صورت با مصالح و بدون مصالح تنظیم می‌گردد با مصالح باید مصالح به عهده مجری باشد و بدون مصالح باید مصالح به عهده مالک باشد نوع دیگه قرارداد قرارداد فنی و اجرایی می‌باشد که معمولاً در آن مجری به صورت ناظر پروژه بر کار نظارت دارد و مالک در واقع اجرا کننده اصلی می‌باشد مسئولیت مجری در این قرارداده به صورت فنی اجرایی کمتر از قرارداد به صورت پیمان مدیریت می‌باشد

ظرفیت مجری چقدر است؟

ظرفیت مجری به 2 بخش حقیقی و حقوقی تقسیم میشود.

شخص حقیقی: مهندس مجری در 3 پایه تقسیم بندی میشود که ظرفیت هر مهندس به شرح زیر است:

مهندس مجری حقیقی پایه 3 : اجرا 5 سقف و تا 1500 متر

مهندس مجری حقیقی  پایه 2 :  اجرا 6 سقف و تا 2500 متر

مهندس مجری حقیقی پایه 1 :  اجرا7 سقف و تا 3500 متر

لذا توجه داشته باشین هر شخص حقیقی باید هر 2 شرط سقف و متراژ با هم داشته باشد. در صورت داشتن کار نظارت قبل ازسفت کاری نصف مقدار کار نظارت از ظرفیت اجرا کم میشود.

لازم است بدانید هر شخص حقیقی فقط 1بار میتواند در طول عمر خود کار اجرا بردارد در صورتی که شخص حقیقی بخواهد کار دوم را بردارد باید پروانه طراحی و نظارت تحویل نظام دهد و پروانه خود را تبدیل به سازنده کند.

سرپرست کارگاه چه کسی است ؟

هر مجری موظف است یا خود یا نماینده ای از خود را به عنوان سرپرست کارگاه در کارگاه بگذارد و لذا کار مجری به صورت تمام وقت می باشد.

ظرفیت صلاحیت سرپرست کارگاه به شرح زیر میباشد:

کار های تا ۶ سقف پایه ۳ اجرا

کار های تا ۷ سقف پایه ۲ اجرا

کارهای بیشتر از ۷ سقف پایه ۱ اجرا

لازم به توضیح است پروانه سرپرست کارگاه حتما در نظام مهندسی باید ثبت شود.

قرار داد های مجری به چه صورت است ؟

الف) قرار داد مجری حقیقی؛

مدارکی که باید جهت قرار داد مجری حقیقی در سامانه بارگذاری شود به شرح زیر می باشد:

  • شرایط عمومی و خصوصی پیمان
  • فرم تعهد محضری حقیقی
  • قرار داد پیمان مدیریت
  • فرم زمان بندی

ب) قرار داد مجری حقوقی؛

  • قرارداد مدیریت فنی اجرایی(پیمان مدیریت)
  • شرایط عمومی و خصوصی پیمان
  • فرم زمان بندی
  • فرم تعهد محضری حقوقی

قرار داد های فوق به صورت الزامی در سامانه بارگذاری می‌شود در صورتی که طرفین شرایط و یا قرار داد خصوصی مد نظرشون باشه می‌توانند قرار دادی بین خود امضا نمایند و امضا کنند.

مجری حقیقی چیست ؟

کلیه مهندسین در رشته های عمران، معماری، برق و مکانیک، ۳سال بعد از گرفتن مدرک تحصیلی میتوانند در ازمون های مهندسی شرکت کنند و بعد از قبولی در ازمون پروانه پایه ۳ اجرا به انها داده میشود و بعد از گذشتن ۴سال از پروانه پایه ۳ میتوانند دوره های پایه ۲را شرکت و به پایه ۲ ارتقا بدهند. همچنین برای رسیدن از ۲ به ۱ حدود ۵ سال زمان نیاز است.
چنانچه مهندسین حقیقی بخواهند پروانه خود را تبدیل به سازندگان کنند یعنی به صورت تخصصی وارد کار مجری بشوند شرایط به شرح زیر است:
1- مهندسین برای گرفتن پروانه سازندگان ابتدا باید پروانه طراحی و نظارت خود را تحویل نظام بدهند و بعد از تحویل به نظام پروانه خود را به سازندگان تبدیل کنند
2- هر مجری در حالت عادی میتواند یک کار مجری در طول عمر خود بگیرد با تغییر به پروانه سازندگان ظرفیت به شرح زیر می باشد:
3- هر مهندس ۳ کار در طول سال تا ظرفیت مشخص زیر میتواند بگیرد و کار دوم را وقتی میتواند بگیرد که کار اول به سفت کاری رسیده باشد و برای آن سرپرست کارگاه قرار داده شده باشد؛ در ادامه، کار سوم هم به همین ترتیب است.
پایه ۳ سازندگان ۶ سقف تا ۲۵۰۰ متر
پایه ۲ سازندگان ۷ سقف تا ۳۵۰۰ متر
پایه ۱ سازندگان ۸ سقف تا ۵۰۰۰ متر

 

برگه مجری حقیقی(سازندگان)
برای شروع هر پروژه ساختمانی نیاز است شخصی ذیصلاح به طور حقیقی یا حقوقی به عنوان مجری ساختمان معرفی گردد
باتوجه به ابلاع نظام استان تهران از برج ۴ سال ۱۴۰۱ سازندگان حقیقی مجاز نیستن به صورت حقیقی برگه مجری بزارن
ولذا برای گذاشتن برگه مجری لازم است پروانه خود را تبدیل به سازندگان نمایید
جهت تبدیل به سازندگان باید پروانه نظارت و طراحی خود را تحویل نظام دهید و اجازه کار کردن به این دو صلاحیت را نداریم کسانی که پروانه خود را تبدیل به سازندگان می‌کنند می‌توانند سه کار در سال بگیرند طریقه گذاشتن کارها به این صورت هست که شما کار دوم را وقتی می‌توانید بگیرید که کار اول شما به مرحله سفت کاری رسیده باشد برای کار سرپرست کارگاه قرار دهند در آن صورت شما می‌توانید کار دوم را بردارید و کار سوم را وقتی می‌توانید بگیرید که کار دوم هم به مرحله سفت کاری رسیده باشد و سرپرست کارگاه برای ان قرار داد باشد قیمت‌های مجری به صورت سالیانه می‌باشد و شما که کار بعدی را وقتی می‌توانید بگیرید که کار قبلی شما خالی شده باشد و شما ظرفیت جدیدی داشته باشید ظرفیت‌های مجری به شرح زیر می‌باشد برای سازندگان پایه ۳ ۲۵۰۰ متر تا ۶ سقف و برای مهندسی پایه ۲ ۳۵۰۰ متر تا 7 سقف برای مهندسین پایه یک ۵۰۰۰ متر و تا ۸ سقف می‌باشد

مراحل ثبت شرکت حقوقی:

1- پروانه پایه ۳ اجرا یا شرکت ۱۰هزار متری

  • برای ثبت شرکت یک مدیر عامل پایه ۳ اجرا و یک هیئت مدیره ۳ اجرا لازم می باشد.
  • برای تامین سوابق پایه ۳ اجرا سه سال باید از مدرک تحصیلی گذشته باشد و با توجه به این که بعد از سه سال میتوان آزمون داد کلیه پایه ۳ ها دارای سابقه میباشند.
  • بعد از انجام مراحل ثبت شرکت ها و صدور پروانه و بازدید شرکت میتواند تاسیس شود.
  • متراژ دفتر جهت بازدید حداقل ۴۵متر و به ازای هر نفر ۵ متر اضافه میشود.
  • بعد از اخذ پروانه پایه ۳ اجرا شرکت میتواند شش کار در ۶ سقف تا ۱۰هزارمتر انجام دهد.
  • بعد از گرفتن ۱۰هزارمتر پایان کار شرکت میتواند خود را تبدیل به شرکت ۳۰هزارتایی کند و ظرفیت و سقف خود را افزایش دهد

2- شرکت پایه ۲ اجرا

  • برای زدن شرکت پایه ۲ اجرا یا همان شرکت ۹هزارتایی به یک مدیر عامل ۲ و یک هیئت مدیره ۲ و یک عضو شاغل ۳ نیاز است
    همچنین میشود مدیر عامل را ۳ قرار داد و دوتا هیئت مدیره ۲ گذاشت
  • برای تامین سوابق پایه ۲ اجرا حداقل ۷ سال سابقه لازم است.
  • سه سال آن قبل از آزمون پایه ۳ می باشد و به طور طبیعی ۴ سال برای ارتقا از ۳ به ۲ لازم است.
  • به طور عادی یک شخص دارای پروانه پایه ۲، هفت سال سابقه دارد
  • در صورتی که مهندس در این مدت در شرکت طراحی و نظارت حقوقی شده باشد از سال های فوق کم میشود به طور مثال شخصی که تازه پایه ۲ گرفته و دو سال در شرکت طراحی نظارت پروانش حقوقی بوده دارای ۵ سال سابقه می باشد.

ظرفیت شرکت پایه ۲ اجرا: ۶ کار در ۹هزار متر و در ۱۰ سقف می باشد.

3- شرکت پایه ۱ اجرا

  • برای زدن شرکت پایه ۱ اجرا یا همان شرکت ۱۴هزارمتری باید یک مدیر عامل ۱،و یک هیئت مدیره ۱ و یک عضو شاغل ۳ نیاز است.
  • چنانچه پایه ۳ اجرا مدیر عامل باشد میتوان از دو هیئت مدیره ۱ استفاده کرد.
  • ظرفیت شرکت پایه ۱ اجرا : ۱۴هزار متر در ۷کار و ۲۰ سقف می باشد.
    بعد از گرفتن ۱۰ هزارمتر پایان کار میشود شرکت ۱۴تایی را به ۶۰ هزارتایی تبدیل کرد.

نکته: چنانچه مهندسینی که از پروانه آنها استفاده میشود قبلاک کار اجرا گرفته باشند و کار پایانِ کار شده باشد میتوان از سهمیه مهندس استفاده نمود. به طور مثال مهندسی که ۳۵۰۰متر کار پایان کار زده باشد شرکت با گرفتن ۶۵۰۰متر میتواند تبدیل به ۶۰ تایی شود.

گزارش نویسی قرارداد مجری

کلیه مجریان موظف هستند گزارش مرحله ای هر بخشی از کار را در هر پروژه در کارتابل خود ثبت کنند متاسفانه شهرداری اجباری در این باره انجام نداده ولی شرکت های مجری در صورتی که بخواهند کار بعدی را در کارتابل انتخاب کنند ابتدا باید گزارش مرحله ای کار قبلی خود را رد کنند سپس میتوانند کار بعدی را بگیرند.

لازم به توضیح است دادن گزارش صحیح و به موقع ودرست میتواند مسئولیت مجری را به شدت کاهش دهد و لذا توصیه میشود کلیه مهندسین محترم نسبت به ثبت گزارش مرحله ای اقدام نمایند.

آیا مهندس مجری اجباری است ؟

مطابق قانون تصویبی در سال ۱۳۷۴ اجرا ساختمان فقط توسط مجری دارای صلاحیت امکان پذیر می باشد متاسفانه در سال های اخیر با تصویب قوانین جدید مهندس مجری ، رعایت این مورد به خوبی رعایت نشده است ؛ البته لازم به ذکر است این مورد در شهر های مختلف متفاوت می باشد.

به طور مثال در کرمان برای تمام کار ها از مجری استفاده میشود و قرارداد ها اکثرا به صورت مدیریت پیمان میباشد و صفر تا صد کار را مجریان انجام میدهند و به طور مثال در تهران ، حدود ۹۰٪کار های زیر ۱۵۰۰ متر و حدود ۱۰٪کار های بالای ۱۵۰۰متر از مجری استفاده نمیشود و همچنین کار هایی که از مجری استفاده میشود اکثرا به صورت سوری میباشد و مجری در آن کار حضور فعالی ندارد دلیل اصلی این امر عدم اجبار درست از سوی نظام مهندسی،شهرداری و ناظرین پروژه می باشد.

در هر صورت مالکین توجه داشته باشند چنانچه در کار در زمان اجرا  و چه بعد از زمان اجرا مشکلی پیش بیاید مسئولیت عدم داشتن مجری طبق قانون به عهده مالک میباشد.

کلیه ساختمان ها در هر متراژ و سقف الزام  به گذاشتن برگه مجری می باشد این برگه حتما باید داخل نظام مهندسی ثبت سیستمی شود در صورت تخلف مالک از این کار مسئولیت آن بر عهده مالک می باشد لازم به ذکر است بعد از پایان مراحل ثبت مجری در نظام مهندسی، پبامکی از طرف نظام مهندسی به مهندس ناظر جهت تایید مجری ارسال میگردد.

 گزارش مرحله ای

هر مهندس مجری موظف است گزارش مرحله هر قسمت از کار را در کارتابل خود بارگذاری نماید و در صورت عدم گزارش مسئولیت آن به عهده مهندس مجری می باشد با تمهیدات اندیشیده شده از سوی نظام شرکت هایی ک گزارش مرحله ای کار خود را رد نکرده باشند از گرفتن کار بعدی جلوگیری میشود

 وظایف مجری

بر حسب‌  قرار داد مجری وظایف مجری متفاوت می باشد مجری موظف است  کلیه نقشه هارا با وضع موجود تطبیق دهد و همچنین کلیه مباحث مقررات ساختمان را رعايت کند. لازم به توضیح است چنان چه بعدا مشکلی در ساختمان پیش بیاید مجری به نسبت سهم خود مسئول می باشد

 قرارداد مجری

در بیشتر کشور های پیشرفته دنیا شرکت مجری معمولا ۱۰ تا ۱۵٪هزینه ساخت را می‌گیرند و صفر تا ۱۰۰ کار را انجام می دهند و همچنین از مجری تعهد گرفته می‌شود تا سال های آینده هر مشکلی بود  مسئولیت آن به عهده مجری باشد

قرارداد مجری در ایران

در ایران قرار داد مجری به ۲ صورت می باشد:

۱) مدیریت فنی و اجرایی:

در این نوع قرار داد مالک اجرا کننده ساختمان میباشد و مجری مانند یک مدیر  بر اجرای صحیح کار نظارت می‌کند

این نوع قرار داد مسئولیت کمتری برای مجری دارد.

۲) قرار داد پیمان مدیریت:

مجری اجرا کننده ساختمان می باشد و صفر تا صد کار را انجام می‌دهد این نوع قرار داد مسئولیت بیشتری برای مجری دارد که به ۲ صورت با مصالح و بدون مصالح انجام می‌شود

نمونه فرم برگه مجری

نمونه فرم برگه مجری ذیصلاح
نمونه فرم برگه مجری ذیصلاح

روند ثبت برگه مجری چگونه می باشد ؟

مالکیت ابتدا به سامانه سازندگان ورود پیدا میکنند و جهت تشکیل کارتابل مالک مدارک زیر را آپلود میکنند؛

مدارک مورد نیاز:

  • جواز
  • سند
  • وکالت نامه

در صورتی که جواز هنوز صادر نگردیده است به جای آن تایتل معماری همراه با مهر مهندس معمار به علاوه دستور نقشه آپلود می‌گردد بعد از آپلود مدارک سامانه یک فرم به مالک ارائه می‌دهد که مالک موظف به گواهی امضا فوق و آپلود مجدد کار می باشد بعد از آن کارتابل مالک تشکیل می‌گردد و مالک می‌تواند اسم مهندس یا شرکت مجری خود را در سامانه وارد کند

 

بعد از آن مجری تایید را از داخل کارتابل مجری می‌زند. مرحله بعدی آپلود قرار داد ها می باشد که بعد از آپلود قرار داد ها و تایید نظام کار پایان می یابد و مالک می تواند در هر بخشی از کار مراحل انجام کار را در کارتابل مشاهده کند.

اهمیت برگه مجری

با توجه به این که اکثر سازندگان ساختمان فاقد صلاحیت می باشند و لذا باعث می‌شود کیفیت ساختمان به شدت افت پیدا کند. حتی سازندگانی که دارای سابقه طولانی ساخت و ساز می باشند به علت داشتن باور های اشتباه در حین کار اشتباهات بزرگی انجام می‌دهد

مجری حقوقی

مجری حقوقی پایه ۳ :  اجرا ۶ کار تا ۶ سقف و تا ۱۰۰۰۰متر

مجری حقوقی پایه ۲ : اجرا ۶ کار در ۱۰ سقف و تا ۹۰۰۰ متر

مجری حقوقی پایه ۱ : اجرا ۷کار در ۲۰ سقف و تا ۱۴۰۰۰ متر

 برگه مجری را از کجا تهیه کنیم؟

شرکت ها و اشخاص حقیقی بسیاری در زمینه مجری فعال می باشند که مالکین از هر یک از این ها می‌توانند از اینها استفاده کنند. لازم به ذکر است برگه مجری مانند نظارت دارای تعرفه خاصی نمی باشند و به صورت توافقی انجام می‌پذیرد توصیه می‌شود مالکین قبل از گرفتن برگه مجری به سوابق شرکت نیز توجه داشته باشند مالکین میتوانند خود سرپرست کارگاه را جداگانه معرفی کنند این مورد یک توافق بین مالک و مجری می باشد

روش تعویض مجری

جهت تعویض مجری لازم است فرم گواهی امضای ۳ امضا که به تایید مجری قدیم مجری جدید و مالک رسیده است در کارتابل مجری جدید بارگذاری شود و بعد از آن مجری جدید در سامانه قرار گرفته و کنترل ظرفیت می‌شود و بعد از آن قرار داد ها آپلود می‌گردد

به مجریان جدید توصیه می‌شود قبل از گرفتن کار جدید با توجه به این که قسمتی از کار انجام شده حتما صورت جلسه فصل مشترک (مراحل انجام شده کار)با مالک و مجری قدیم امضا نمیاند تا مشخص شود که مسئولیت کار های انجام شده قدیم به عهده مجری قبلی می باشد.

آزاد شدن سهمیه مجری یعنی چه ؟

قرارداد های مجری به صورت ۱ ساله در تهران ثبت می‌شود لازم به توضیح است که  در حالت عادی برگه مجری خروج پیدا نمی‌کند جهت خروج مجری ۲۰ روز قبل از اتمام قرار داد باید به مالک ابلاغ کتبی کند و این ابلاغ باید در دفتر خدمات قضایی ثبت گردد مجری می‌تواند عکس ابلاغ خود را در کارتابل خود بارگذاری کند تا به صورت اتومات از سیستم خارج شود. همچنین مجری می‌تواند قرارداد خود را برای سال های بعد تمدید نماید که نیاز به آپلود قرار داد جدید در سیستم می باشد

 قیمت برگه مجری ذیصلاح در 1401:

تعرفه برگه مجری در گروه مهندسین طرح پدیده پایدار، ارائه دهنده خدمات مجری حقیقی و حقوقی با نازل ترین قیمت بازار خدمات مورد نظر برای به مالکیت محترم می باشد. تعرفه قیمت بسته به نوع سقف و متراژ متفاوت می باشد

لذا برای اطلاع از شرایط و قیمت ها میتوانید با ما در ارتباط باشید

آدرس؛تهران،اتوبان محلاتی،خیابان قیام(جنوبی)،کوچه شاهد یکم،پلاک ۶،واحد ۱

09122443691

02133199005_6

حق الزحمه مجری سال 1402:

حق الزحمه مجری تعرفه خاصی ندارد و تابعه عرضه و تقاضا میباشد.
قیمت برگه مجری در 1402به طور تقریبی به شرح زیر میباشد:
این لیست از طرف انجمن سازندگان تهران ارائه شده ولی این مجموعه برگه مجری خود را زیر قیمت های انجمن ارائه می دهد جهت اطلاع از قیمت ها تماس بگیرید.

حق الزحمه مهندس مجری در سال 1399

خرید شرکت مجری ذیصلاح

جهت نقل و انتقال شرکت مجری چنانچه شرکت مسئول محدود باشد فقط با جابه جایی سهام داران در روزنامه رسمی انتقال صورت می پذیرد و چنانچه شرکت به صورت سهامی خاص باشد انتقال علاوه بر جا به جایی سهام داران به صورت محضری انجام میگردد.

توصیه میشود در هنگام انتقال سهام کلیه کارهایی که حال انجام می باشد از آنها صورت جلسه فصل مشترک تهیه شود و به امضای خریدار و فروشنده برسد در این صورت جلسه مشخص میشود که فروشنده تا چه بخشی از کار وجود داشته و خریدار جدید از چه بخشی از کار دارای مسئولیت جدید میباشد؛ همچنین مالیات ها تا آن تاریخ به عهده فروشنده می باشد.

کارتابل مهندسین مجری

جهت تشکیل کارتابل مجریان حقیقی باید پروانه خود را در دفتر خدمات الکتریکی ثبت نمایند همچنین مجریان حقوقی میتوانند پروانه خود را در نظام ثبت نمایند و تشکیل کارتابل دهند

مجریان حقوقی همچنین میتوانند کارتابل حومه خود را از طریق نظام فعال نمایند در بعضی اوقات ممکن است نظام مهندسی حومه جهت زدن کار در حومه سخت گیری نمایند ولی قانونا مهندسین مجری میتوانند در کل استان تهران کار بزنند.

مهندسین بعد از ثبت کارتابل میتوانند به ادرس سامانه سازندگان مراجعه نمایند و در کارتابل مراحل تایید مجری ثبت قرار داد های مجری تمدید و ثبت گزارش مرحله ای و سایر کارها را انجام دهند.

ساخت خانه یک فرآیند پیچیده است که شامل دانش طراحی معماری، قوانین ساختمان، مقررات منطقه بندی و عناصر اساسی ساخت و ساز است. یک  مجری ساختمان مسکونی بر ساخت خانه های فردی و پروژه های مسکن چند واحدی نظارت می کند.

یک مجری ساختمان تجاری بر ساخت و ساز و بازسازی فروشگاه ها، مراکز خرید، هتل ها و سایر پروژه های تجاری نظارت می کند. اکثر مجری ساختمانی صاحب شرکت های خود هستند و بسیاری از آنها قبل از تبدیل شدن به مجری در صنعت ساخت و ساز کار می کردند.

هدایت و نظارت بر ساخت و ساز

یک مجری ساختمان همه پیمانکاران فرعی را که برای تکمیل پروژه ضروری هستند، پیدا می کند، از آنها درخواست پیشنهاد می کند و برنامه ریزی می کند. صاحب خانه یا صاحب کسب و کار جدید با مجری ساختمان قرارداد می بندد و مجری ساختمان با پیمانکاران فرعی و تامین کنندگان قرارداد می بندد. طبق فهرست ، مجریان معمولاً بین 10 تا 20 درصد از کل هزینه پروژه را برای این خدمات دریافت می کنند. به عنوان مثال، اگر مجری یک پروژه 1 میلیارد تومنی را نظارت کند، هزینه او برای انجام این کار ممکن است در حدود 100 میلیون تا 200 میلیون تومان باشد.

تعامل با مشتری

یک صاحب خانه یا صاحب کسب و کار جدید بالقوه معمولاً با دو یا سه پیمانکار مشورت می کند و از هر کدام پیشنهاد پیشنهاد می دهد. یک مجری بزرگ ممکن است یک بخش مناقصه داشته باشد که پروژه ها را تجزیه و تحلیل می کند و پیشنهادات را ارائه می دهد. مجریان کوچک پیشنهادات خود را رقم می زنند. در صورت انتخاب، مجری ساختمان همه چیز از دریافت مجوز، ملاقات با انجمن صاحبان خانه، یا ، سفارش مواد، برنامه ریزی بازرسی کد و نظارت بر ساخت و ساز را انجام می دهد.

تجارت مجری

یک شرکت مجری می تواند یک فرد مجرد، خوداشتغال یا یک شرکت بزرگ با هیئت مدیره، سرپرستان، مدیران سایت و پروژه و کارکنان دفتر باشد. اندازه و دامنه تجارت یک پیمانکار اغلب با نیاز به مسکن یا توسعه تجاری در جایی که پیمانکار زندگی می کند، مرتبط است. در مناطق کوچک و روستایی، یک مجری ممکن است تعداد انگشت شماری نجار قاب بندی را استخدام کند و با مجریان تخصصی که سایر خدمات ساختمانی مانند گودبرداری، سقف، برق و کف سازی را ارائه می دهند، قرارداد فرعی ببندد. استاندارد سازمانی مشخصی برای شرکت های پیمانکاری وجود ندارد.

تست، مجوز و تجربه

اکثر مجریان ساختمانی قبل از راه اندازی شرکت های مجری خود، چیزی در مورد ساخت و ساز می دانند. به طور معمول، این شامل چندین سال کار برای یک مجری ساختمانی عمومی است. در برخی جوامع، تجربه قبلی یک الزام است.

شناسنامه فنی ملکی

جهت گرفتن پایان کار در کار های بالای ۱۵۰۰متر مالک موظف است دفترچه شناسنامه فنی ملکی را تهیه نمیاد امضا این دفتر چه معمولا به عهده  مجری می باشد و تهیه مدارک جهت شناسنامه فنی به عهده مالک می باشد. با توجه به زمان بر بودن تکمیل مدارک مالکین بهتر است نقشه های ازبیلت و تاییده آسانسور را زودتر تهیه نمیاند

مدارک مورد نیاز جهت شناسنامه فنی ملکی

برای مشاهده لیست مدارک مورد نیاز جهت دریافت شناسنامه فنی ملکی میتوانید به سایت نظام مهندسی مراجعه کنید.

در نتیجه، برگه مجری جهت کار هایی که شناسنامه فنی دارند بعد ار تحویل شناسنامه خارج می‌شود لذا مجریان توجه ویژه به قرار داد خود داشته باشند همچنین در صورتی که پروژه نیاز به شناسنامه نداشته باشد برگه مجری بعد از ثبت پایان کار خارج می‌شود حتی اگر تاریخ اتمام قرار داد باقی مانده باشد.

 

13 دیدگاه

  1. سلام خیلی ممنونم از مطلب عالی تون
    خدمات نظارتی هم دارید ؟

    1. سلام دوست عزیز
      بله خدمات نظارتی هم داریم که میتونید از طریق شماره ای که در بخش تماس با ما قرار داره با ما در ارتباط باشید

    1. درود بر شما
      برای اطلاع از قیمت برگه مجری در 1401 و آگاهی از تعرفه برگه مجری ذیصلاح در 1401 میتونید با شماره زیر تماس بگیرید و از قیمت ها آگاه شوید
      09122443691

  2. سلام
    اطلاعات خوبی بود. ممنون
    برگه های مجری رو خودتون امضا میکنید ؟

  3. ممنون از شما. تمامی ابهامات من رو در رابطه با برگه مجری و برگه تعهد مجری به خوبی توضیح دادید

  4. سلام
    نمونه برگه مجری رو هم کاش بزارید که بتونیم بهتر تصمیم بگیریم.

  5. سلام
    قیمت برگه مجری ذیصلاح در تهران چقدره ؟ مهندس مجری ذیصلاح در تهران رو خودتون دارید ؟

    1. روز بخیر با این شماره تماس بگیرید قیمت رو به روز خدمتتون اعلام میکنن
      09122443691

    2. درود بر شما
      برای اطلاع از قیمت برگه مجری در 1401 و آگاهی از تعرفه برگه مجری ذیصلاح در 1401 میتونید با شماره زیر تماس بگیرید و از قیمت ها آگاه شوید
      0912244369

  6. سلام
    حق الزجمه مهندس مجری ساختمان در سال 1401 چقدره ؟

  7. میشه بگید که درآمد مهندس مجری پایه 3 چجوری محاسبه میشه و چقدره ؟

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است